fbpx
Skip to main content

Solceller tak

Att installera solceller på tak är ett steg mot en självförsörjande och hållbar livsstil. Med ökande elpriser och en växande medvetenhet om klimatförändringarna söker allt fler hushåll och företag efter miljövänliga och kostnadseffektiva energialternativ. Solarkraft.se har tagit fasta på detta och erbjuder skräddarsydda lösningar för att installera solpaneler på tak för en bred kundkrets.

Fördelar med solceller på tak:

Solceller på tak är inte bara ett miljömedvetet val utan också en ekonomisk investering. När man installerar solpaneler, förvandlas ditt tak till en energiproducerande resurs som kan minska dina energikostnader avsevärt. På solarkraft.se kan besökare lätt navigera genom olika installationsoptioner, förståelse av hur solenergi fungerar, samt få en skräddarsydd offert baserad på just sina förutsättningar och behov.

Minimerade elkostnader:

När du genererar din egen el, minskar du ditt beroende av elnätet och kan därmed kraftigt minska dina månatliga elkostnader.

Miljövänligt:

Solenergi är en ren och förnybar energikälla som inte släpper ut några växthusgaser när den produceras.

Ökat fastighetsvärde:

Fastigheter med solcellssystem har ofta ett högre marknadsvärde på grund av de långsiktiga energibesparingarna de erbjuder.

Energioberoende:

Att ha egna solceller på taket minskar ditt beroende av traditionella energikällor och gör dig mindre sårbar för framtida energikriser.

Statliga incitament och bidrag:

Många länder erbjuder skattelättnader, bidrag och andra incitament för att göra övergången till solenergi mer ekonomiskt attraktiv.

Solarkraft.se har specialiserat sig på att leverera och installera högkvalitativa solceller på tak för både privatpersoner och företag. Genom att besöka solarkraft.se, kan du läsa mer om hur du kan omvandla ditt tak till en grön energikälla, se tidigare projekt, och kontakta experter för en gratis konsultation.

Upptäck fördelarna med att installera solceller på taket med solarkraft.se. Vi är experter på solpaneler tak och hjälper dig att minska energikostnader och öka ditt hemvärde. Besök oss för en skräddarsydd lösning.

Vad våra kunder säger om oss

 • Lars Malmek
  “Jag kan verkligen rekommendera Solarkraft för Solpanelinstallationer All personal; säljare, projektledare, installatörer och elektriker var trevliga, lyhörda och proffsiga. Bra och tydlig kommunikation, ordning och reda. Allt genomfördes som avtalat. Absolut en av de bästa kundupplevelser jag har haft.”
 • Ulf Brandin
  “Monteringen av sol panelerna på taket klar dag 1. El installation av paneler och växelriktare färdigställd dag 2. Mycket nöjd med utfört arbete och personalen Eftermiddagen avslutades med genomgång av ”ShinePhone appen” som visar hur mycket ström panelerna levererar. Tack Solarkraft.”
 • Reed
  “We signed the contract on 24/2 and on 28/3 our facility was commissioned. A, fortunately, sunny day and the 30-panel system delivered 83kWh between 08:45 and evening. The whole process was a completely safe and positive experience from the meeting with a nice and knowledgeable salesperson to the end with the connection and the signal that went to our network owner. We didn’t have to think for ourselves or worry and when we still felt the need to ask something, we were quickly contacted. Also positive that nothing had to be paid in advance.”
 • Anita Zimdal

  Serös och engagerad säljare. Snabb telefonrespons på frågor. Fantastiska konstruktörer och montörer. Skicklig elektriker. Mycket sympatisk VD. Allt gick snabbt. Besiktigades dessutom snabbt av Bjärekraft och produktionen kom igång direkt. Stort tack till alla involverade.

 • Jonas Thyberg

  Seriöst intryck, snabb och trevlig återkoppling utav alla handläggare. Trevliga montörer/elektriker som gjorde en bra installation. Gick igenom anläggningen med mig efter dom var färdiga och frågade om jag var nöjd.

 • Eva Dellros

  All kontakt med Solarkraft från beställning till montering har fungerat perfekt utan krångel. Montaget blev väldigt proffsigt och snabbt utfört, symmetrisk inmätt och allt enligt offerten. 455 full blackpaneler är snygga utan synliga silvertrådar. Trevliga och duktiga hantverkare på alla sätt. Allt blev utfört tidigare än bestämt så ingen lång väntetid som vi hade eventuellt räknat med. Till veckan ska elen kopplas på så hoppas allt funkar lika bra med detta. Supernöjda med detta företag och dess säljare Patrik Wilhelmsson.

 • Per Ryd

  Väldit nöjd med all kontakt med Solarkrafts personal, från offert till färdigställande.

  Trevligt bemötande och mycket förtroendeingivande kompetens var och en inom sin proffesion.
  5 stjäror är enda tänkbart betyg

 • Yvonne

  Snabb leverans, uppsättning och installation. Materialet stämde med broschyren. Trevlig och kunnig personal, från säljare till montörer.

 • Fejze Birinxhiku

  Håller vad de lovar och är supersmidiga. Allting har gått fort och som det ska. Dessutom väldigt trevliga och är alltid tillgängliga när man behöver hjälp. Rekommenderar starkt!

 • Susanne Hansson

  Vi hade en uppsjö av solcellsföretag att välja emellan då vi bor nära Göteborg. Men valet blev lätt efter att ha fått kontakt med Patrik W. Det finns säljare och så finns det säljare…Patrik är kompetent och serviceinriktad utan att vara påstridig och hans snabba återkoppling och information om såväl företaget som deras produkter gjorde vårt val lättare.

  Efter att ha läst och sett filmer om Solarkrafts solceller, uppfattar vi det som att de ligger i framkant när det gäller design och kvalitet, vilket känns tryggt vid en mångårig investering som solceller innebär.

 • Anders

  Från första kontakten med företaget, tills att anläggningen var monterad och klar, levererade Solarkraft över min förväntan. Både avseende kvalite och bemötande. Verkligen en positiv kundresa värd att nämna!

  Varför välja solceller på taket?

  Solenergi är en av de snabbast växande energikällorna i världen, och med goda skäl. Att installera solceller på ditt tak innebär att du tar makten över din energiförbrukning och gör en insats för miljön. På solarkraft.se får du tillgång till den senaste teknologin och kan skräddarsy ett solcellssystem som passar dina behov och ditt tak.

  Att välja rätt typ av solpaneler för ditt tak

  Det finns olika typer av solpaneler att välja mellan, och valet beror på faktorer som takets lutning, riktning, skuggning och även estetiska önskemål. På solarkraft.se kan du jämföra olika modeller och få vägledning för att hitta de solpaneler på tak som passar just ditt hem bäst.

  Solarkraft.se – Din partner för solenergi
  Väljer du solarkraft.se som din partner får du tillgång till expertis inom solenergi, hjälp med hela processen från start till mål, och en långsiktig partner för service och support.

  Så fungerar solceller på tak

  Solceller omvandlar solljus till elektricitet genom ett fenomen som kallas för fotovoltaisk effekt. Denna process är helt ren – den genererar ingen luftförorening eller koldioxidutsläpp. Genom att besöka solarkraft.se kan du lära dig mer om den teknik som gör detta möjligt och hur den kan appliceras på ditt eget tak.