fbpx
Skip to main content

Karriärmöjligheter inom solenergi

Följ med oss på resan att bygga ett smartare och effektivare energisystem för bostäder!

Vår vision

På Solarkraft är vi dedikerade till hållbara energilösningar och är engagerade i att designa personliga lösningar för var och en av våra kunder. Vår strävan att ge den bästa kundupplevelsen och leverans av solceller kan sammanfattas i våra 4 kärnvärden:

Kvalitet

Vi prioriterar högkvalitativa material och utförande, för att säkerställa att våra kunder får pålitliga, långvariga solenergisystem.

Kundnöjdhet

Våra kunders nöjdhet är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att överträffa deras förväntningar genom att tillhandahålla exceptionell kundservice och support.

Innovation

Vi strävar kontinuerligt efter att förbättra och förnya våra produkter och tjänster och hålla oss uppdaterade med de senaste framstegen inom solenergiteknik.

Lagarbete

Vi värdesätter samarbete och lagarbete, och främjar en positiv och stödjande arbetsmiljö som uppmuntrar öppen kommunikation och samarbete.

Vårt team på Solarkraft

På Solarkraft är vi övertygade om att en positiv arbetsmiljö är nyckeln till framgång och trivsel på arbetsplatsen. Vi strävar därför alltid efter att främja en kultur där alla medarbetare kan känna sig trygga, respekterade och har möjlighet att växa och utvecklas i sina roller.

Solceller villa

Lediga jobb

Just nu är vi på jakt efter fler talangfulla och ambitiösa medarbetare som vill vara med och sprida Solarkrafts premium solceller vidare i Sverige. Om du delar vår passion för hållbara energilösningar kan du vara personen vi söker! Se våra lediga positioner och ansök nedan:

Har du några frågor? Kontakta oss!

Mejl: hello@solarkraft.se

Medarbetare som installerar solcellsbatteri
Anställd på jobb med solceller
Solceller installation
Solarkraft installation
Solarkraft anställd
Solarkraft tak med solpaneler
Medarbetare drar el till solceller
Medarbetare som installerar solcellsbatteri
Solceller installation
Anställd på jobb med solceller
Solarkraft installation
installation av solceller på vintern
solarkraft anställd