fbpx
Skip to main content

Solceller Pris

När det kommer till att investera i förnybar energi, är priset på solceller en av de viktigaste faktorerna för många hushåll och företag. Att förstå kostnaderna för både solceller och solcellsbatterier är essentiellt för att bedöma investeringens värde. Solarkraft.se är en pålitlig partner som erbjuder konkurrenskraftiga priser på installation av solceller på tak och solpaneler på tak, samt tillhörande energilagringslösningar.

Förståelse för pris på solceller

Priset på solceller varierar beroende på flera faktorer, inklusive systemets storlek, kvalitet på komponenterna och installationens komplexitet. Solarkraft.se ger dig en transparent överblick av alla kostnader och hjälper dig att förstå de långsiktiga besparingarna som solenergi innebär för din ekonomi.

Faktorer som påverkar priset på solceller:

Solceller pris

 • Systemets storlek: Ju större system, desto högre initial kostnad, men också potential för större besparingar över tid.
 • Komponentkvalitet: Högre kvalitet på solpaneler och invertrar kan ha högre pris, men oftast resulterar det i bättre effektivitet och längre hållbarhet.
 • Installation: Komplexiteten i installationen kan påverka kostnaden, beroende på takets lutning, orientering och struktur.
 • Tilläggstjänster: Tjänster som design och tillståndshantering kan påverka priset på den totala investeringen

Solarkraft.se har specialiserat sig på att leverera och installera högkvalitativa solceller på tak för både privatpersoner och företag. Genom att besöka solarkraft.se, kan du läsa mer om hur du kan omvandla ditt tak till en grön energikälla, se tidigare projekt, och kontakta experter för en gratis konsultation.

Upptäck fördelarna med att installera solceller på taket med solarkraft.se. Vi är experter på solpaneler tak och hjälper dig att minska energikostnader och öka ditt hemvärde. Besök oss för en skräddarsydd lösning.

Vad våra kunder säger om oss

 • Lars Malmek
  “Jag kan verkligen rekommendera Solarkraft för Solpanelinstallationer All personal; säljare, projektledare, installatörer och elektriker var trevliga, lyhörda och proffsiga. Bra och tydlig kommunikation, ordning och reda. Allt genomfördes som avtalat. Absolut en av de bästa kundupplevelser jag har haft.”
 • Ulf Brandin
  “Monteringen av sol panelerna på taket klar dag 1. El installation av paneler och växelriktare färdigställd dag 2. Mycket nöjd med utfört arbete och personalen Eftermiddagen avslutades med genomgång av ”ShinePhone appen” som visar hur mycket ström panelerna levererar. Tack Solarkraft.”
 • Reed
  “We signed the contract on 24/2 and on 28/3 our facility was commissioned. A, fortunately, sunny day and the 30-panel system delivered 83kWh between 08:45 and evening. The whole process was a completely safe and positive experience from the meeting with a nice and knowledgeable salesperson to the end with the connection and the signal that went to our network owner. We didn’t have to think for ourselves or worry and when we still felt the need to ask something, we were quickly contacted. Also positive that nothing had to be paid in advance.”
 • Anita Zimdal

  Serös och engagerad säljare. Snabb telefonrespons på frågor. Fantastiska konstruktörer och montörer. Skicklig elektriker. Mycket sympatisk VD. Allt gick snabbt. Besiktigades dessutom snabbt av Bjärekraft och produktionen kom igång direkt. Stort tack till alla involverade.

 • Jonas Thyberg

  Seriöst intryck, snabb och trevlig återkoppling utav alla handläggare. Trevliga montörer/elektriker som gjorde en bra installation. Gick igenom anläggningen med mig efter dom var färdiga och frågade om jag var nöjd.

 • Eva Dellros

  All kontakt med Solarkraft från beställning till montering har fungerat perfekt utan krångel. Montaget blev väldigt proffsigt och snabbt utfört, symmetrisk inmätt och allt enligt offerten. 455 full blackpaneler är snygga utan synliga silvertrådar. Trevliga och duktiga hantverkare på alla sätt. Allt blev utfört tidigare än bestämt så ingen lång väntetid som vi hade eventuellt räknat med. Till veckan ska elen kopplas på så hoppas allt funkar lika bra med detta. Supernöjda med detta företag och dess säljare Patrik Wilhelmsson.

 • Per Ryd

  Väldit nöjd med all kontakt med Solarkrafts personal, från offert till färdigställande.

  Trevligt bemötande och mycket förtroendeingivande kompetens var och en inom sin proffesion.
  5 stjäror är enda tänkbart betyg

 • Yvonne

  Snabb leverans, uppsättning och installation. Materialet stämde med broschyren. Trevlig och kunnig personal, från säljare till montörer.

 • Fejze Birinxhiku

  Håller vad de lovar och är supersmidiga. Allting har gått fort och som det ska. Dessutom väldigt trevliga och är alltid tillgängliga när man behöver hjälp. Rekommenderar starkt!

 • Susanne Hansson

  Vi hade en uppsjö av solcellsföretag att välja emellan då vi bor nära Göteborg. Men valet blev lätt efter att ha fått kontakt med Patrik W. Det finns säljare och så finns det säljare…Patrik är kompetent och serviceinriktad utan att vara påstridig och hans snabba återkoppling och information om såväl företaget som deras produkter gjorde vårt val lättare.

  Efter att ha läst och sett filmer om Solarkrafts solceller, uppfattar vi det som att de ligger i framkant när det gäller design och kvalitet, vilket känns tryggt vid en mångårig investering som solceller innebär.

 • Anders

  Från första kontakten med företaget, tills att anläggningen var monterad och klar, levererade Solarkraft över min förväntan. Både avseende kvalite och bemötande. Verkligen en positiv kundresa värd att nämna!

  Varför välja solarkraft.se för din solcellsinvestering?

  Solarkraft.se strävar efter att göra din övergång till solenergi så smidig och kostnadseffektiv som möjligt. Med konkurrenskraftiga priser och en hög servicenivå är målet att varje kund ska känna att de får mer för sina pengar. Genom att välja solarkraft.se får du tillgång till:

  Ett brett urval av högkvalitativa solpaneler och solcellsbatterier.

  Personlig rådgivning för att välja rätt system utifrån dina behov och ditt hem.

  Professionell installation av erfarna installatörer.

  Omfattande garantier och serviceavtal.

  Solcellsbatterier och solceller pris

  Förutom solceller erbjuder solarkraft.se prisvärda lösningar för energilagring. Med solcellsbatterier kan du maximera användningen av din producerade solenergi, vilket ytterligare förbättrar ditt system’s kostnadseffektivitet och avkastning.

  Steg-för-steg guide till ditt köp
  På solarkraft.se hittar du en detaljerad guide som hjälper dig genom hela processen, från första konsultationen till den slutgiltiga installationen. Varje steg förklaras tydligt så att du kan känna dig trygg i ditt köpbeslut.

  Solarkraft.se – Din partner för solenergi
  Väljer du solarkraft.se som din partner får du tillgång till expertis inom solenergi, hjälp med hela processen från start till mål, och en långsiktig partner för service och support.