fbpx
Skip to main content

Skräddarsydda solenergilösningar av hög kvalitet

På Solarkraft förstår vi att det kan vara ett utmanande beslut att välja en solenergileverantör. Det är därför vår högsta prioritet är att säkerställa våra kunders sinnesfrid. Vårt team av mycket erfaren och skicklig personal garanterar konsekvens och kvalitet genom hela installationsprocessen. På Solarkraft prioriterar vi förstklassiga material, kvalitetsutförande och, viktigast av allt, nöjda kunder.

Vi är dedikerade till hållbara energilösningar och är engagerade i att designa personliga lösningar för var och en av våra kunder. Vårt team arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och mål för att utveckla skräddarsydda solenergisystem som är skräddarsydda för deras specifika krav. Med Solarkraft kan du lita på att du gör en smart investering i din energiframtid

Värdefulla Kundrecensioner

Vårt åtagande att tillhandahålla exceptionell service och högkvalitativa solenergilösningar har gett oss förtroende från våra kunder. Här är några av de vänliga orden som våra nöjda kunder har delat om sin upplevelse med oss.
 • Lars Malmek
  “Jag kan verkligen rekommendera Solarkraft för Solpanelinstallationer All personal; säljare, projektledare, installatörer och elektriker var trevliga, lyhörda och proffsiga. Bra och tydlig kommunikation, ordning och reda. Allt genomfördes som avtalat. Absolut en av de bästa kundupplevelser jag har haft.”
 • Ulf Brandin
  “Monteringen av sol panelerna på taket klar dag 1. El installation av paneler och växelriktare färdigställd dag 2. Mycket nöjd med utfört arbete och personalen Eftermiddagen avslutades med genomgång av ”ShinePhone appen” som visar hur mycket ström panelerna levererar. Tack Solarkraft.”
 • Reed
  “We signed the contract on 24/2 and on 28/3 our facility was commissioned. A, fortunately, sunny day and the 30-panel system delivered 83kWh between 08:45 and evening. The whole process was a completely safe and positive experience from the meeting with a nice and knowledgeable salesperson to the end with the connection and the signal that went to our network owner. We didn’t have to think for ourselves or worry and when we still felt the need to ask something, we were quickly contacted. Also positive that nothing had to be paid in advance.”
 • Anita Zimdal

  Serös och engagerad säljare. Snabb telefonrespons på frågor. Fantastiska konstruktörer och montörer. Skicklig elektriker. Mycket sympatisk VD. Allt gick snabbt. Besiktigades dessutom snabbt av Bjärekraft och produktionen kom igång direkt. Stort tack till alla involverade.

 • Jonas Thyberg

  Seriöst intryck, snabb och trevlig återkoppling utav alla handläggare. Trevliga montörer/elektriker som gjorde en bra installation. Gick igenom anläggningen med mig efter dom var färdiga och frågade om jag var nöjd.

 • Eva Dellros

  All kontakt med Solarkraft från beställning till montering har fungerat perfekt utan krångel. Montaget blev väldigt proffsigt och snabbt utfört, symmetrisk inmätt och allt enligt offerten. 455 full blackpaneler är snygga utan synliga silvertrådar. Trevliga och duktiga hantverkare på alla sätt. Allt blev utfört tidigare än bestämt så ingen lång väntetid som vi hade eventuellt räknat med. Till veckan ska elen kopplas på så hoppas allt funkar lika bra med detta. Supernöjda med detta företag och dess säljare Patrik Wilhelmsson.

 • Per Ryd

  Väldit nöjd med all kontakt med Solarkrafts personal, från offert till färdigställande.

  Trevligt bemötande och mycket förtroendeingivande kompetens var och en inom sin proffesion.
  5 stjäror är enda tänkbart betyg

 • Yvonne

  Snabb leverans, uppsättning och installation. Materialet stämde med broschyren. Trevlig och kunnig personal, från säljare till montörer.

 • Fejze Birinxhiku

  Håller vad de lovar och är supersmidiga. Allting har gått fort och som det ska. Dessutom väldigt trevliga och är alltid tillgängliga när man behöver hjälp. Rekommenderar starkt!

 • Susanne Hansson

  Vi hade en uppsjö av solcellsföretag att välja emellan då vi bor nära Göteborg. Men valet blev lätt efter att ha fått kontakt med Patrik W. Det finns säljare och så finns det säljare…Patrik är kompetent och serviceinriktad utan att vara påstridig och hans snabba återkoppling och information om såväl företaget som deras produkter gjorde vårt val lättare.

  Efter att ha läst och sett filmer om Solarkrafts solceller, uppfattar vi det som att de ligger i framkant när det gäller design och kvalitet, vilket känns tryggt vid en mångårig investering som solceller innebär.

 • Anders

  Från första kontakten med företaget, tills att anläggningen var monterad och klar, levererade Solarkraft över min förväntan. Både avseende kvalite och bemötande. Verkligen en positiv kundresa värd att nämna!

  Ett urval av våra referenser

  Nedan har vi samlat referenser från några av dessa installationer vi har utfört.
  22 paneler producera 10.232 kWh/år
  23 paneler producera 11.983 kWh/år
  24 paneler producera 10.977 kWh/år
  24 paneler producera 10.025 kWh/år
  22 paneler producera 7.992 kWh/år
  30 paneler producera 12.577 kWh/år
  32 paneler producera 11.722 kWh/år
  28 paneler producera 11.554 kWh/år
  40 paneler producera 13.806 kWh/år
  27 paneler producera 11.188 kWh/år
  77 paneler producera 29.386 kWh/år
  24 paneler producera 10.096 kWh/år