fbpx
Skip to main content

Solceller Göteborg

Göteborg, med sin unika position på den svenska västkusten, erbjuder utmärkta förutsättningar för solenergi. Genom att välja solceller i Göteborg tar du del av en grön och ekonomisk energilösning. Solarkraft.se är din lokala expert som specialiserar sig på att förse göteborgare med toppmoderna solceller, inklusive avancerade Checkwatt-batterier för optimal energilagring.

Solceller i Göteborg från solarkraft.se

Göteborgsregionen är kanske mest känd för sin industri och sina kustnära lägen, men staden är också idealisk för solenergi tack vare sina många soltimmar. Genom att installera solceller på taket kan göteborgare njuta av fördelarna med förnybar energi, vilket inkluderar:

 • Minimerad elräkning: Solceller minskar beroendet av traditionell energiförbrukning och kan erbjuda betydande kostnadsbesparingar över tid.
 • Miljövänligt: Solenergi är en ren och grön energikälla som bidrar till att minska koldioxidutsläpp och bekämpa klimatförändringarna.
 • Energisäkerhet: Genom att producera din egen el blir du mindre sårbar för fluktuerande energipriser och leveransavbrott.

Solarkraft.se har specialiserat sig på att leverera och installera högkvalitativa solceller på tak för både privatpersoner och företag. Genom att besöka solarkraft.se, kan du läsa mer om hur du kan omvandla ditt tak till en grön energikälla, se tidigare projekt, och kontakta experter för en gratis konsultation.

Upptäck fördelarna med att installera solceller på taket med solarkraft.se. Vi är experter på Solceller tak och hjälper dig att minska energikostnader och öka ditt hemvärde. Besök oss för en skräddarsydd lösning.

Solarkraft.se – Din Göteborgspartner för Solceller

Solarkraft.se erbjuder inte bara installation av solceller i Göteborg, utan också skräddarsydda lösningar som passar just ditt hem eller företag. Med lokalkännedom och teknisk expertis garanteras en effektiv och hållbar solenergilösning.

Checkwatt-batteri: Förbättrad Energiutnyttjande

Ett framstående inslag i solarkraft.se:s erbjudande är integrationen av Checkwatt-batterier. Dessa batterier möjliggör för husägare och företag i Göteborg att:

 • Lagra Överskottet: Spara överflödig energi för användning under molniga dagar eller nattetid.
 • Öka Självkonsumtionen: Använd mer av den energi du producerar, vilket optimerar dina energibesparingar.
 • Stabilisera Nätet: Bidra till ett mer balanserat och mindre belastat elnät.

Steg-för-Steg Process med Solarkraft.se

Att installera solceller kan verka som en stor uppgift, men med solarkraft.se är processen enkel och transparent. Från den inledande konsultationen och designen till installationen och driftsättningen står solarkraft.se vid din sida.

Fördelar med att Välja Solarkraft.se:

 • Personlig service: Expertis och anpassade lösningar som tar hänsyn till ditt unika behov och takets förutsättningar.
 • Lokal kunskap: En djup förståelse för Göteborgs klimat och förhållanden för optimal solcellsprestanda.
 • Kvalitetsprodukter: Användning av högkvalitativa Checkwatt-batterier och solceller.
 • Hållbar investering: Långsiktiga fördelar både för din ekonomi och miljön.

Solceller i Göteborg

Installera solceller i Göteborg med solarkraft.se och upplev de ekonomiska och miljömässiga fördelarna med förnybar solenergi. Inkluderar avancerade Checkwatt-batterier för optimal energilagring.

solarkraft medarbetare som installerar solceller på taket

Vad våra kunder säger om oss

 • Lars Malmek

  “Jag kan verkligen rekommendera Solarkraft för solcellsinstallationer All personal; säljare, projektledare, installatörer och elektriker var trevliga, lyhörda och proffsiga. Bra och tydlig kommunikation, ordning och reda. Allt genomfördes som avtalat. Absolut en av de bästa kundupplevelser jag har haft.”

 • Ulf Brandin
  “Monteringen av sol panelerna på taket klar dag 1. El installation av paneler och växelriktare färdigställd dag 2. Mycket nöjd med utfört arbete och personalen Eftermiddagen avslutades med genomgång av ”ShinePhone appen” som visar hur mycket ström panelerna levererar. Tack Solarkraft.”
 • Reed
  “We signed the contract on 24/2 and on 28/3 our facility was commissioned. A, fortunately, sunny day and the 30-panel system delivered 83kWh between 08:45 and evening. The whole process was a completely safe and positive experience from the meeting with a nice and knowledgeable salesperson to the end with the connection and the signal that went to our network owner. We didn’t have to think for ourselves or worry and when we still felt the need to ask something, we were quickly contacted. Also positive that nothing had to be paid in advance.”
 • Anita Zimdal

  Serös och engagerad säljare. Snabb telefonrespons på frågor. Fantastiska konstruktörer och montörer. Skicklig elektriker. Mycket sympatisk VD. Allt gick snabbt. Besiktigades dessutom snabbt av Bjärekraft och produktionen kom igång direkt. Stort tack till alla involverade.

 • Jonas Thyberg

  Seriöst intryck, snabb och trevlig återkoppling utav alla handläggare. Trevliga montörer/elektriker som gjorde en bra installation. Gick igenom anläggningen med mig efter dom var färdiga och frågade om jag var nöjd.

 • Eva Dellros

  All kontakt med Solarkraft från beställning till montering har fungerat perfekt utan krångel. Montaget blev väldigt proffsigt och snabbt utfört, symmetrisk inmätt och allt enligt offerten. 455 full blackpaneler är snygga utan synliga silvertrådar. Trevliga och duktiga hantverkare på alla sätt. Allt blev utfört tidigare än bestämt så ingen lång väntetid som vi hade eventuellt räknat med. Till veckan ska elen kopplas på så hoppas allt funkar lika bra med detta. Supernöjda med detta företag och dess säljare Patrik Wilhelmsson.

 • Per Ryd

  Väldit nöjd med all kontakt med Solarkrafts personal, från offert till färdigställande.

  Trevligt bemötande och mycket förtroendeingivande kompetens var och en inom sin proffesion.
  5 stjäror är enda tänkbart betyg

 • Yvonne

  Snabb leverans, uppsättning och installation. Materialet stämde med broschyren. Trevlig och kunnig personal, från säljare till montörer.

 • Fejze Birinxhiku

  Håller vad de lovar och är supersmidiga. Allting har gått fort och som det ska. Dessutom väldigt trevliga och är alltid tillgängliga när man behöver hjälp. Rekommenderar starkt!

 • Susanne Hansson

  Vi hade en uppsjö av solcellsföretag att välja emellan då vi bor nära Göteborg. Men valet blev lätt efter att ha fått kontakt med Patrik W. Det finns säljare och så finns det säljare…Patrik är kompetent och serviceinriktad utan att vara påstridig och hans snabba återkoppling och information om såväl företaget som deras produkter gjorde vårt val lättare.

  Efter att ha läst och sett filmer om Solarkrafts solceller, uppfattar vi det som att de ligger i framkant när det gäller design och kvalitet, vilket känns tryggt vid en mångårig investering som solceller innebär.

 • Anders

  Från första kontakten med företaget, tills att anläggningen var monterad och klar, levererade Solarkraft över min förväntan. Både avseende kvalite och bemötande. Verkligen en positiv kundresa värd att nämna!

  Solarkraft.se – solceller göteborg

  Solarkraft.se – Din partner för solenergi
  Väljer du solarkraft.se som din partner får du tillgång till expertis inom solenergi, hjälp med hela processen från start till mål, och en långsiktig partner för service och support.