fbpx

Vi litar på solen!

Vi hoppas att det här e-postmeddelandet hittar dig väl. När vi går längre in i vår- och sommarmånaderna, förväntar vi oss en ökning av solenergiförslag som svämmar över era inkorgar. Med så många alternativ där ute ville vi ta en stund för att ge dig viktig vägledning om vad du ska leta efter i ett förslag.

Är företaget professionellt och pålitligt?

Först och främst är det avgörande att se till att företaget du väljer är registrerat hos Elsäkerhetsverket och Svensk Solenergi. Dessutom rekommenderar vi att du letar efter oberoende recensioner på webbplatser som Trustpilot eller Google för att få inblick i tidigare kunders upplevelser.
Oberoende recensioner är avgörande för att ge potentiella kunder ärlig och transparent information om ett företags tjänster. Genom att recensera ett företags Trustpilot-betyg kan kunderna få en känsla av kvaliteten på företagets service, deras professionalism och deras uppmärksamhet på detaljer. Positiva recensioner på Trustpilot kan vara ett värdefullt tecken på att ett företag är pålitligt och ger utmärkt kundservice. Negativa recensioner kan uppmärksamma potentiella kunder på potentiella problem och ge dem möjlighet att fatta ett välgrundat beslut om huruvida de ska engagera sig med ett företag.

Vilka material använder företaget?

När man granskar förslag är det viktigt att ta hänsyn till kvaliteten på de material som företaget använder. Speciellt monteringssystem kan ha betydande prisskillnader. Leta efter ett monteringssystem som erbjuder snö- och vindlastberäkningar och installation enligt byggnormer.

Erbjuder företaget installation enligt byggnormerna?

Gör företaget ett förinstallationsbesök hos kunden?

På Solarkraft är vi stolta över vår känsla för detaljer och professionalism. Vi genomför förinstallationsbesök hos våra kunder för att säkerställa att vi till fullo förstår deras behov och krav. Dessutom har vi ett team av experttekniker som är tillgängliga för att ge exceptionell kundservice och support. De flesta små företag har inte erfarenhet eller expertis för att hantera de eventuella tekniska problem som kan uppstå.

Vi har lång erfarenhet av att installera solpaneler och är stolta över att nyligen ha utökat våra tjänster till att omfatta den svenska marknaden. Vårt team har kunskapen och expertis, och vi garanterar att våra installationer uppfyller de riktlinjer som krävs, vilket säkerställer att din försäkring förblir giltig och att eventuella skador täcks.
Det är tråkigt att notera att många solcellsinstallationsföretag inte följer installationsriktlinjerna, vilket kan ogiltigförklara försäkringen som erbjuds med materialen. I sådana fall kan hemförsäkringen inte täcka eventuella skador som beror på felaktig installation. På Solarkraft tar vi installationsriktlinjer på allvar och säkerställer att våra installationer följer de standarder som krävs för att ge dig ett pålitligt och bekymmersfritt solpanelsystem.

Hur mycket erfarenhet har företaget av att installera solpaneler?

På Solarkraft är vi stolta över att ha ett team av experter med lång erfarenhet av att installera solpaneler. Vårt team inkluderar yrkesverksamma som har varit i branschen i många år och har en dokumenterad meritlista av framgångsrika installationer. Faktum är att vår grundare personligen har ägt ett företag i Storbritannien som installerade solpaneler, vilket har gett oss en djup förståelse för branschen och bästa praxis för installationer. Du kan lita på att vi hanterar din solpanelsinstallation med största omsorg och expertis.
Sammanfattningsvis vet vi att Solarkraft är det bästa valet för dina installationsbehov av solpaneler. Vi erbjuder material av högsta kvalitet, professionell installation och bra kundservice och support. Vi är övertygade om att våra tjänster kommer att överträffa dina förväntningar och ge dig den bästa möjliga upplevelsen.
Vi uppskattar möjligheten att hjälpa dig på alla sätt vi kan och är glada över möjligheten att arbeta med dig.
Ha en solig dag, The Solarkraft Team!

ELEN ÄR INTE GRATIS, MEN SOLEN ÄR DET!

Vi har goda
nyheter till dig

Skattereduktionen kommer att höjas från 15 % till 20 % från den 1 januari 2023.
Vänta inte och få din deal nu!

©Solarkraft.se 2023 
Alla rättigheter reserverade
Org.nr: 556959-4426
Svensåsvägen 1B Solarkraft
512 60 Överlida