fbpx
Skip to main content

Solpaneler från
Solarkraft

Driv ditt hem med Solpaneler – Smart och effektivt

Solpaneler och solceller från Solarkraft

Varför du bör välja Solarkraft för installation av solpaneler

Expertis och Kvalitet med Solarkraft

När du väljer solarkraft för att installera solceller, får du tillgång till bransch ledande expertis. Ett team av specialister ser till att din installation sker smidigt, säkert och med högsta möjliga effektivitet.

Ekonomiska Fördelar i Långa Loppet

Även om initiala investeringskostnader kan vara en hindrande faktor, kommer solpaneler att spara pengar över tid. Tänk på de minskade elräkningarna och möjligheten till skattelättnader eller subventioner. 

Öka Fastighetens Värde

Ett hem utrustat med solpaneler ökar ofta i värde. För potentiella köpare är en färdiginstallerad solenergilösning en stor attraktion, eftersom det signalerar både kostnadsbesparingar och miljömedvetenhet.

Utnyttja avdrag för grön teknik
effektivare energianvändning

Från sol till ström

Tänk dig en värld där ditt hus får all sin kraft direkt från solen. Coolt, eller hur? Det är precis vad solarkraft handlar om! Och det bästa är att det passar alla sorters hem, oavsett om det är en stor villa eller ett mysigt litet hus. Solpaneler är som magiska skivor du sätter på taket. De jobbar hårt varje dag för att fånga solens strålar och förvandla dem till ström. Så när du slår på din TV, kanske den kraften kommer direkt från ditt tak! När det gäller att installera solceller, behöver du inte oroa dig.

Expert Team Management
Fusce condimentum mattis placerat odio donec lacus porta torquent, mauris gravida rutrum
Awesome Company Growth
Fusce condimentum mattis placerat odio donec lacus porta torquent, mauris gravida rutrum

Leasing av solceller

För dig som vill investera i förnybar energi men inte har möjlighet att investera i köp av solceller erbjuder vi istället chansen att leasa våra solcellspaket!

Leasing av solceller

Emaldo Power Core

AI POWERED HOME ENERGY SYSTEM
KFW FUNDING APPROVED

Emaldo Power Core är mer än bara strömlagring. Vår egenutvecklade Energenie® AI-motor är inbyggd i själva kärnan av vårt system.

Med en kombination av dess kunskap om din lokala framtida elprissättning ner till timmen, lokala väder- och soltimmesprognoser, samt dess unika förmåga att lära dig ditt hushålls energianvändningsmönster, kommer den automatiskt och konstant att spara pengar och minska ditt koldioxidutsläpp. fotavtryck.

 • Väder och soltimmesprognos

 • Känner till framtida nätpriser i förväg

Hur går det till?

6 enkla steg till en grönare vardag

01
Takundersökning

Vi gör en fjärrundersökning av din fastighet. Den här undersökningen kommer att vara unik. Vi strävar efter att maila denna inom 2 timmar efter den vi tagit emot förfrågan.

02
Acceptera förslaget

Du kan acceptera förslaget eller maila oss om du vill att vi ska göra några ändringar.

03
Hembesök

Vi utför ett hembesök där vi kollar igenom för eventuella fel och detaljer för hemmet inför installationen.

04
Förfrågan till Elleverantör

Vi ansöker om tillstånd från ditt lokala elbolag. Detta tar normalt mellan 2 och 8 veckor.

05
Installation

När det är dags att installera så brukar det ta mellan 1 till 3 vardagar för oss att få det utfört, beroende på storlek.

06
Solens kraft

Njut av solen och låt solen betala dina elräkningar.

Några av våra produkter

DAH 455

Helt Svart Panel

12 års material- & teknikgaranti,
25 års garanti på linjär uteffekt

Helt svart, ramlös panel – mindre damm och
smuts på ytan ökar elproduktionen

Solarkraft är Sveriges enda men stolta distributör
av den svarta helskärmspanelen DAH455

Certifierad genom väderbeständighetstester mot sanddamm, saltånga, och ammoniak etc. 

Emaldo

Emaldo Power Core

Automatiska besparingar på din energiräkning

Äkta allt-i-ett hybridsystem

24/7 STRÖMBACKUP

Inbyggd bil-laddare

Skaffa batteri till solcellerna

Solpaneler villa

AI POWERED HOME ENERGY SYSTEM
KFW FUNDING APPROVED

Solpaneler för villor har revolutionerat hur hushåll producerar och konsumerar energi. Med möjligheten att generera egen elektricitet direkt från solen, kan villaägare bli mindre beroende av traditionella energikällor och därmed bidra till att minska de kollektiva koldioxidutsläppen. Detta är inte bara bra för miljön, utan över tid kan det också vara extremt kostnadseffektivt

Men när man undersöker solpanelers pris är det viktigt att förstå att initiala investeringskostnaden kan variera. Priset på solpaneler beror på flera faktorer såsom antalet paneler, total effekt, tillverkarens kvalitet och rykte, samt installationskostnader. Statliga subventioner och incitament kan också påverka det totala priset genom att göra investeringen mer överkomlig, vilket uppmuntrar fler villaägare att ta steget mot solenergi.

Trots den initiala kostnaden, bör solpaneler ses som en långsiktig investering. Efter installationen kan solpaneler minska eller helt eliminera din elektricitetsräkning, och med minimalt underhåll har de en livslängd på 25-30 år eller mer. Med tiden betalar systemet för sig själv genom besparingar på elräkningen, och eventuell överskottsel kan i vissa fall säljas tillbaka till elnätet, vilket ger ytterligare ekonomiska fördelar.

Vår strävan

Vi är dedikerade till hållbara energilösningar och är engagerade i att designa personliga lösningar för var och en av våra kunder. Vårt team arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och mål för att utveckla skräddarsydda solenergisystem som är skräddarsydda för deras specifika krav. Med Solarkraft kan du lita på att du gör en smart investering i din energiframtid.

CLIENT TESTIMONIAL

Vad säger våra kunder

Building Amazing Modern Business

 • Archer Graham
  Finance Manager
  ”Collaborating with Modern Agency felt like having an extension of our own team. Their seamless integration, prompt responses, and ability to adapt to our changing needs made them an invaluable partner in our business journey.”
 • Archer Graham
  Finance Manager
  ”Collaborating with Modern Agency felt like having an extension of our own team. Their seamless integration, prompt responses, and ability to adapt to our changing needs made them an invaluable partner in our business journey.”

  Få en offert för ditt solsystem

  Pålitliga företag vi samarbetar med